sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Val de nemulțumiri în toată țara

Ultimele două zile au fost adevărate dovezi ale „ puterii ” rețelelor de socializare. Cum era de așteptat au apărut mai ales pe facebook , semne de solidaritate atât cu dr Raed Arafat cât și nemulțumiri cu privire la reforma în domeniul sănătății. „La Bucureşti, dar şi în marile oraşe din ţară, au loc, pentru a doua zi consecutiv mitinguri antiprezidenţiale şi de susţinere a lui Raed Arafat. Aproape 200 de oameni s-au adunat, sâmbătă, pentru a doua zi în Capitală la un protest care a început ca o mişcare de solidaritate faţă de medicul Raed Arafat şi nemulţumire faţă de noul proiect al legii sănătăţii şi care rapid le-a amintit toate problemele, plecând de la pensiile şi salariile mici.„ citează Mediafax.
Mai mult protestele par a fi doar la început deoarece Duminică 15 ianuarie 2012 , o zi cu o mare încarcătură culturală dată de 162 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu , începând cu ora 12:00 va avea loc un protest similar , în solidaritate cu SMURD Iași. Protestul va avea loc în Piața Unirii , unde s-a scris istoria Iașului , recunoscută neoficial și sub numele de capitala Moldovei.
„Aceste proteste vor avea loc în mod pașnic , în conformitate cu legea în viguare. La această manifestație sunt așteptați toți cei care nu susțin privatizarea SMURD” , după cum am citit în comunicatele de presă emise de organizatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu